onsdag 27 februari 2013

Snart så drar jag igång här igen

Hej. Hoppas ni inte slutar att kika in här bara för att det har varit lite lungt. Så här är det..

Jag tyckte att jag spenderade dagarna med att bara plocka och flytta grejer från plats till plats. Fick aldrig tid över till nått. Började röja i en byrå låda och blev så otroligt nöjd över resultatet så jag fortsatte att röja. Nu finns det nästan ingen låda eller vrå i hela huset/altanen/garaget som jag inte har röjt. Saker har slängts sålts eller hammnat i brasan. Detta har tagit all mina lediga minuter i flera veckor. Nu är jag färdig och allt känns så mycket bättre, jag har massor med tid över till mig ungarna kärringen och mig själv.
Som idag har ungarna fått ridit på min rygg i säkert 1 timma här inne, vi har byggt med lego och nu ska vi gemensamt städa deras rum. Detta fanns det ingen tid till innan för det var sånt jäkla kaos överallt.

Som människa mår jag så satans mycket bättre, och är mycket gladare. (Inte för att jag var grinig innan)

Men allt detta har gjort att jag bort prioterade bloggen totalt.
på tal om tid över så har jag planerat in nån timmas tvspel efter ungarna lagt sig ikväll. Händer inte ofta vill jag lova.

Nå väl

Löpningen går så jäkla bra. Absolut fått den utvecklingen jag hoppades på. däremot vet jag inte hur bra det går. Jag väljer nämligen att springa utan klocka men vet att jag håller mig runt 5-6km rundor. Bra tryck i benen bra tryck i flåset. Igår sprang jag 2st 1km intervaller i ca 3:55 tempo. och det är tempot som jag ska hålla i kommande lopp. Jag tror på mig själv i detta, jag vet att det kommer att gå. Jag ligger på tilfället på 82 pannor vilket är minst 5kg övervikt. Utan dom kg så bör jag klara det galant om jag bara fortsätter att utvecklas..
MEN
Mitt vänstra knä jävlas givetvis, sista vecka har det faktiskt inte varit så bra. Hoppas på att det skärper till sig annars kan jag glömma detta målet.

Gymmet, går också bra. Jag har dagar då jag känner att det spelar ingen roll hur mycket jag lastar på så orkar jag fortfarande. Började med ett bänkpress program i Måndags som ska hjälpa mig att gå över 140kg i bänken. Tyvärr var det så jobbigt att rästen av passet blev duktigt lidandes.
Jag ska ge detta programmet en chans och hålla ut i de 8 veckor det tar att gå igenom det.
Knäböjen har jag tyvärr fått lägga på hyllan ett tag framöver. När jag har sånna problem med ena knät så är det omöjligt att hålla på och pressa vikter i en sån övning. Mitt mål får nog vara under året att ta 500kg totalt fast i olika tilfällen.

Allt känns kanon(förutom knät) och jag är mer taggad än någonsin.

Vilken dag som helst så kommer ett inlägg om personer som inspererar mig och som jag tycker är värda en extra klapp på axeln.

Så, överge mig inte ännu

måndag 18 februari 2013

Senaste 31 januari

Hur länge sen som helst.
Jag har så otroligt mycket anant att göra här hemma. Förr förra veckan i sido satte jag träningen lite och det blev bara 2 gympass och ett löppass. Veckan som gick var bättre men fortfarande massa annat som tar min tid. 4 gympass och 4 löparpass.

Gymmet känns så där. Kör mycket teknik i bänken och inte allt för tungt, däremot lastar jag på i axelpressar och skiter i teknik.
Har lite små ont här och där ibland men tyvärr blir det så när man ska pressa på lite extra och får tumma på teknik.

Löpningen tycker jag går hyfsat. Kör lite blandat men oftast utan klocka. Jag är alldeles för tung för att plåga mig hela tiden med klockan. Jobbar jag upp en riktigt bra grund kontion på denna vikten och sen skalar av 5-7kg så kommer det göra underverk.
Annars rullar det på rätt bra tycker jag. Denna och nästa vecka kommer jag fortfarande ha en hel del annat att göra men sen ska jag försöka ägna lite mer tid åt att blogga.

Lite bilder och filmer är på ingång, inte mycket men nått i allafall. Givetvis är det spännit som vanligt. Och inte bara på mig=)

Börjar längta lite till diet=)