söndag 17 juni 2012

alkohol+ fortsatt diet

Först vill jag ge lite tankar om Alkohol. Jag får ofta kastat i ansiktet på mig att en öl kan du dricka, bara en snaps. Flertalet människor som ska tjata i mig ölen. När jag var på sweden rock så fick jag dricka precis hur mycket jag vill och när jag ville och detta gick absolut inte till överdrift, snarare tvärtom.

Varför?
Jag vill inte ha alkoholen som en del av mitt liv, själv mår jag rätt dåligt till och från efter jag har druckit, då menar jag inte bakfylla utan psykiskt dåligt. Är jag med mina barn så tycker jag inte de får den uppskattning de ska ha. När jag är bakfull kan jag inte hjälpa till med hemmet och jag tycker allt är jobbigt även mig själv. Jag står INTE över alkoholen pga träningen. Den största anledningen är att jag tycker folk överlag beter sig mer eller mindre illa när de dricker, de blir människor som de inte är egentligen, väldigt egoistiska. Tror inget barn i världen vill ha eller se sin far packad och jag vill inte ge dom den upplevelsen heller.

Givetvis partar jag till det ibland men oftast mår jag rätt dåligt av det efteråt. När nån säger vill du ha en öl så svarar jag nästan på automatik - Nej tack det är bra. Jag ser djävulen i ALL alkohol och vill inte ha den i mitt liv, den bara förstör. Jag lever ett kanon bra liv och vill inte förstöra det med ångest. Mina barn och min fru har bättre användning av mig när jag är nykter och speciellt när jag mår bra.

Nu låter det nästan som jag är eller har varit alkis men det är dock inte sanningen, ni som känner mig väl vet att jag i stort sett aldrig dricker, varför jag helst inte dricker och varför bara en öl gör mer skada en nytta.

Får avsluta med att jag har inget emot att andra dricker. Bara jag slipper skiten.



Nu till nått annat. Träningen går alldeles lysande. Har precis haft inne cykeln på lite nödvändig service som kostade mig 2000 riksdaler så nu kan jag börja cykla igen.

Jag har bestämmt mig för att fortsätta dieta. Tänker dieta minst ca 8 veckor till i allafall. Finns så mycket kvar att ta av och jag trivs inte riktigt som det är nu. Däremot trivs jag med att gå på diet. Jag håller mig fokuserad och kroppen mår så otroligt bra med bra mat.
I mitten på Augusti ska jag cykla cykelvasan så det gör mig bara gott att vara ett par kg lättare.

Tanken innan var att jag skulle lägga mig på kaloribalans under sommaren men nu är tanken alltså att jag ska fortsätta ligga lite minus.

Dags för mig att ge mig själv riktigt med stryk på gymmet, ses

måndag 11 juni 2012

Home sweet home

Ingen löpning och en proteindrink. Nöjd endå.

Helt galet roligt har jag haft och har med mig så mycket erfarenheter. Sprit öl och kass mat fick dock magen att balla ur åt alla håll plus en massa magknip. Försökte att äta mycket mat nått liknande som jag gör här hemma. När jag kom hem och såg mig själv i spegeln så blev jag rätt shockad. Magrutorna helt borta inga linjer nånstans men endå bara 2.5 kg plus.

Anledningen att jag kan äta så mycket som jag gör är ju för att jag tränar men när man satt i en solstol och drack pilsner och bara fortsatt åt som vanligt så svarade kroppen rätt rejält på detta. Kul på ett sätt men givetvis tråkigt på ett annat..

Det gör mig dock inte så mycket jag var tillbaka på gymmet idag och gjorde ett hyfsat pass. Set framemot de första veckorna jag har framför mig för att bota mig ur detta.

Blir tröja på för min del ett tag framöver och hoppas på att solen inte skiner allt för hårt

tisdag 5 juni 2012

Jag drar

inom 1 timma ca så ger jag mig iväg till swedenrock. Fest onyttigheter och Vila. Även om denna helgen kommer slita på kroppen så kommer alla muskler att få vila och vara fullt redo när jag är återhämtad. Givetvis har jag med mig en shaker 1kg protein och mina löparkläder. Sen hur vida jag kommer göra nått av det eller inte det återstår att se men jag har möjligheten om lusten faller på..

förövrigt så gjorde jag 20 pullups irad igår och filmade detta. relativt enkelt var det. och förra året bommade jag på 20 och nådde bara 19st och då var jag 5 kg lättare. + att jag tränade för att klara det då och det har jag inte gjort nu.. Framsteg på svettet..

skåååålllll

lördag 2 juni 2012

mer mat

Brukar ju länka denna sidan på facebook när jag lägger före och efterbilder. Gjorde det även denna gången. Får en del mail av folk som vill lyckas. Tänkte jag listar lite vad jag tycker är viktigt

Ha kul!!!!!!
Följ en diet du kan följa och trivs med.
Kontinurligtet i Träningen. All träning är bra för kroppen men vill man utvecklas så gäller det att hålla i.
Mat!!!!. Tänk på att du bryter ner kroppen under ett pass. Kroppen byggs tyvärr inte upp av luft och kärlek. Ät ordentligt och ge kroppen vad den behöver för att återhämta sig. Har du fått till ett riktigt mördarpass så ät därefter.

Sen finns det hur mycket annat som helst. Men jag kan inte påpeka nog hur viktigt det är med kosten. Jag skulle lista träningen 30% och kosten 70% vad gällande resultat.

Igår hade jag ben på schemat.
Jag var inte alls taggad men jag ger mig på det ändå och efter 15 min i passet så har jag bestämmt mig att ta ut mig fullständigt och allt slutar i ett mördarpass. Som vanligt efter ett hårt benpass så har jag svårt att ta mig ner för trappen efteråt benen vill knappt bära mig. Härlig känsla.

Träningsberoende?
yes jag tror jag har fått en släng av den åkomman. Jag vill utvecklas och jag vet hur viktigt det är att hålla det igång. Jag känner inte ett tvång av att träna men jag planerar allt runt min träning och ser verkligen till att vad som än händer så klarar jag av min träning. Jag ser det över 1 vecka att det ska gå i hop.
Jag kan erkänna att skulle jag missa 2 planerade pass i rad så hade jag mått dåligt över det.

 Känslan jag har i kroppen nu är underbar. Precis färdig med diet och nu vet jag att jag har en ny uppbyggnadsfas framför mig, vilket är så jäkla kul. Ska inte gå upp så mycket i vikt som jag gjorde min förra diet. Tanken är att till nästa år väger jag igen under 80kg efter diet. Jag har efter denna dietens slut mycket mer att ta av men det får sitta kvar tills nästa gång.

Allt kan ändras under kommande år. Men med all erfarenhet från detta året så vet jag att det kommande kommer bli kanonbra.
Tack för alla som följer detta. Tycker det är riktigt roligt