måndag 30 januari 2012

Tungt

Drog ihop ett födelsedagsgilla för frun i huset, jävla trevligt var det men tyvärr resulterade detta i ett extremt intag av den onda drycken alkohol. Lyckligtvis så är jag på benen igen redan dag två (inte speciellt likt mig) och krämade ur ett riktigt fint axel pass idag. Tyvärr drog denna fest helg med sig en fruktansvärt dåligt kost intag..
jag brukar resonera att ska man fuska med träning så är det just träningen man kan fuska med men fuskar man med kosten så är man ute på hal is. idag så är jag åter igen benhård gällande vad jag stoppar i truten.

Planen är att köra ungefär 2 veckor till på deffen och sänker nu kcal intaget med 200 kcal. Sen får det bli vad det blir för nu vill jag börja bygga igen så kan jag ta en hårdare deff mot sommaren.

Fått många reaktioner på bilden jag lagt upp, sånt är ju kul.
Fast det tråkiga är ju att det är en riktigt bra bild som är tagen direkt efter ett stenhårt gym pass, så verkligheten är ju tyvärr inte lika grov=) nehe tack får all positiv feedback.

Nu laddar jag om och kör stenhårt.

Förbannade bakåtsträvande brännvin

torsdag 26 januari 2012

hej igen

Ligger fortfarande på 2400 kcal och allt går enligt plan. Tycker inte träningen blir speciellt drabbad av att jag äter lite för dåligt med kalorier.. idag är jag halvägs ungefär in i deffen.

Idag var det bröst och biceps på schemat och det gick för jävla bra faktiskt, sällan jag har så bra flyt på gymmet. Körde t.o.m lite bänkpress och axeln kände jag inte av alls.
Längtar ju givetvis tills deffen är över så jag får börja bygga lite..

Delar med mig av en liten dagsfärsk spännis bild=) nu har jag tyvärr ingen bild från innan deffen började men vad jag minns från spegeln så är det rätt stor skillnad. Får ju intala mig att det är så i allafall..



tack hej

tisdag 17 januari 2012

Utvärdering

Idag har jag på striktaste möjligaste sätt ätit 2400 kcal per dag i 2 veckor.. Första veckan gick jag ner 1.5 kg och vecka 2 tappade jag 0,4 som är mer lagom. Första veckan så vänjer sig kroppen mer och vecka 2 är det mer faktiska som jag i snitt tappar.

Jag tänker fortsätta ligga på 2400 och kanske lägga till lite löpning, eller cykla mer till och från jobbet för att få upp förbränningen lite till. Målet är att ligga på- 0.8 till absolut max -1.2 kg per varje 10 dagars period. Efter 30 dagar så ska jag från och med nu ha tappat förhoppningsvis ca 3 kg fett.
Detta är min första riktiga deff och gör det helre försiktigt än att skynda och utvärderar efter mina 30 dagar.

Köpt mig en kaliper för att kunna mäta mer exakt hur mycket underhudsfett jag har. Idag gjorde jag första mätningen på ca 20 olika mätpunkter och fick ett bodyfatsnitt på 7.5
Blev själv överaskad över den låga siffran, siffran behöver dock inte betyda 7,5%, jag får nog mer se siffran som en utgångspunkt och det är från den utgångspunkten jag ska förändra..
Vågar ju inte ens gissa vad det kommer vara efter 30 dagar men förhoppningen är att det är mindre i allafall.

Jag lägger även upp en dokument på allt jag ätit de 2 senaste vekorna, helt ointressant men är mest en note till mig själv.. Fast kommer senare eftersom jag inte hittar hur jag lägger upp dokumentet

Tack för idag


torsdag 12 januari 2012

En liten uppdatering

Hej igen
Tänkte berätta lite hur det går och vad som händer.
min axel är fortfarande inte bra, men däreimot så tränar jag smartare nu och undviker många övningar som jag vet att jag får ont av. den övningen som är värst är bänkpress, kör den endå varannan vecka och känner att det funkar rätt så bra.

Jag har kört en hel del gym sista 2 månaderna, ca 4-5 pass i veckan. Lagt fokus på att göra mig själv lite större vilket jag lyckades med men tyvärr gick jag upp även i fett några kg för fort. nu har jag börjat skala bort det i en så kallad deff. En deff skiljer sig en hel del från en så kallad bantningen, här vill jag lägga fokus på att bara bränna fet och så lite muskler som möjligt för att få ett rippat slut resultat.
för att göra detta så pass bra som möjligt så har jag lagt upp det så här. Ingen löpningen istortsett egentligen minimalt med konditions träning. längre promenader och lugnare cykelturer till jobbet ibland. tunga pass på gymmet för att få behålla maximalt med styrka under mitt kcal underskott..

Kostrn består av rätt så exakt 2400 kcal per dag med målet 200g protein 80 gram fett och ca 220 g kolhydrater. har hållit på med deffen i snart 2 veckor och har ca 40 dagar kvar är tanken.. Än så länge har det gått kanon. Jag har inte tappat så mycket i styrka och har redan börjat få tillbaka rutorna efter min bulk period så det känns skit kul faktiskt..

Löpningen blir ca 1 pass varrannan vecka på dåligt tempo och kondis. Helt omöjligt att träna för att bli en bra löpare som småbarns förälder när båda föräldrarna jobbar. Men eftersom jag har byggt upp ett riktigt bra gym här hemma så kan jag tröna även fast jag är själv hemma med ungarna så därför lägger jag mitt krut på just gymmet.

Med andra ord så ko mer jag inte springa göteborgsvavet iår och min biljett dit är till salu om nån är sugen..

Lite naken bilder före och efter deff kommer när jag är klar, altså om ca 40 dagar.


Enda tråkiga med deffen är att man känner sig hela tiden mindre och mindre men det är bara att ligga i sen när det är dags att bygga igen..

Allt för denna gången