lördag 30 april 2011

ett medvetet misslyckande

Ja chinups projektet är slut och då skulle jag klara 20 st men ne, 16.5 sen är det tvärstop. Men jag har kört chinups hela dagen och tänker ligga i sten hårt och hoppas att när jag kommer hem från varvet så sitter de 20 enkelt. Alra första början när jag startade så gjorde jag 3-4 så resultat har det gett

Ett litet filmklipp på mitt misslyckande som utlovat=) ursäkta röran

Trevlig helg, ikväll ska jag begränsa mig till 1 öl.. men efter den så är det hel stopp


fredag 29 april 2011

Hänger ni med?

Nu börjar det bli mycket, missa inte mina tidigare inlägg denna veckan.

Idag stod det backintervaller på schemat. blåste och lite molnigt idag så fick bli det långa löpartightsen. Ack så sköna de är slår mina korta tights med hästlängder. Hursom helst.
2.5 km jogging och fartlek innan jag var framme där jag skulle ha mina backpass. Redan här är jag faktiskt lite mör. hade svårt att få nått tempo och speciellt att hålla nått tempo.

Nåväl min backe tar ca 45 sek att springa uppför om man ligger på lite lagom ca 4:30 tempo. Jag springer hela vägen upp och sen joggar lätt ner, och bara efter ett par gånger så börjar jag bli rätt slut. Efter 6 gånger tar jag en 1minuts vila för att strecha ut knäna(senan ) och sen fortsätter jag med 6 repetioner till innan jag ger mig.

Vad jag kan minnas så har jag bara haft 1 backträning sen jag började löpa, detta märks vill jag lova

efter jag flåsat ut och klappat mig själv på axeln så blir det en jogging hem, Nu känns det bättre. håller lite bättre tempo och det flyter lite bättre, men över lag så var det skitform idag hoppas inte det är en förkylning som ligger och lurar.
Hur som så är jag jävligt nöjd över dagens pass tog ut mig precis som jag borde och fotpoden stannade på 9.5 km när jag var hemma, dock ska jag kalibrera om den för den stämmer inte alls sen jag bytte dojjor.

Tycker själv att jag är piss tunn, speciellt armarna är små som kina pinnar. Dock vägrar jag att ligga inne och pumpa, därför går jag ut och fortsätter bygga lite på mitt utomhusryssgym. blir perfekt detta

Hej

torsdag 28 april 2011

Gratis reklam

Kör lite gratis reklam på min egen sida.
Tycker att alla ska och gå och göra tatueringen som man funderat på länge nu, innan sommarn drar igång ordentligt.
Priserna vet ni brukar ligga från 250 spänn. Och sällan över en 500.
I helgen har jag tid fredag kväll. Lördag senkväll och hela söndagen

Bara ring. 0733298061

chinups är klart

idag lekte jag lite ute på gräsmattan igen. Körde chinups projekt och pushups projekt och när det var färdigt så fortsatte jag med att döda överkroppen. känns riktigt bra faktiskt. Nu ska enligt chinups programmet jag klara 20 chinups för det är nästa slut test. Själv tror jag att det finns inte en möjlighet. Jag tror på ca 15 ev 16 st.

Men jag testar på söndag och kanske lägger upp en film på detta=)

Imorgon är det backträning, tänker ta det lungt men absolut inte mesa. Riktigt laddad

hej så länge

onsdag 27 april 2011

en ny anmälan. och en ny löparkompis

japp idag busade jag till det och anmälde mig och min kära sambo Charlotte till midnattsloppet i Göteborg den 27 augusti. Ett löpar lopp ca12 000 löpare (förra året) som börjar 22 på kvällen och är 10 km långt. Tror dettta kommer bli så jäkla bra..

Charlotte har ju inte löpt något innan överhuvetaget så idag blev premiären. Bruden klipper till med 3.5 km innan hon vill stanna. Snitt tempot blev 7min/km. Å detta blev en perfekt runda för mig.

En jäkla ökning hon kommer att göra nu de närmaste 4 månaderna, jag har anmält oss till klass 5 och det betyder att man springer loppet under 60 min men inte snabbare än 56 min tror jag det var. så från 3.5 km i 7min/km till 10 km i minst 6min/km.

Ska bli sjukt kul att följa och givetvis slänger jag in lite hur det går för henne, mycket bra jobbat idag i allafall

tisdag 26 april 2011

Startbeviset

Tjena

I Torsdags tog jag mig ut vid ca 11 tiden och tog en nästan 8 km runda i värmen. Gick sådär, dålig fart och dålig ork i kroppen.

I söndags körde jag både chinups och pushups projektet, har hamnat efter där så det skriker om det, bara ta nya tag så kommer jag i kapp. Efter jag vad färdig med projekten gick jag ut på gården och fortsatte mitt träningspass med hjälp av saker som fanns ute, gungställningar bord och annat som låg och skräpa. Detta resulterade i en jävla träninsverk faktiskt och kul var det.

Igår gav jag mig ut vid 14 tiden på en löprunda. Ska försöka hålla mig till att löpa runt 15 tiden eftersom det är den tiden jag ska starta varvet på. Denna gången gick det faktiskt riktigt bra. Jag höll igen på tempo ville bara få milen i benen och testa den extrema värmen. Värmen störde mig faktiskt inte det minsta och jag hade rätt bra ork i kroppen. 11 km blev runda och jag snittade 5:10 min/ km. Bättre än vad jag hade hoppats på.

Idag blev det en 5 km kvälls promenad och kroppen känns bra, kommer fortsätta att ta det lungt och riskerar ingenting

I helgen satte vi även upp förtält och kollade igenom husvagnen så allt klaffar inför götet.

Och startbeviset dök upp i lådan idag och känslan var ren lycka. Hoppas nu att allt går vägen

Hej på er så länge

onsdag 20 april 2011

nytt inköp

satt inatt på jobbet och bläddrade igenom nya nummret av runners. I tidningen så är det ken artikel om att komma i form till gbg varvet med ett träningschema. Snacka om att jag kände mig nervös, enligt det schemat ska jag imorgon springa 10 km och några dagar senare ha backträning och ett par dagar efter det 16 km distans. Detta tror jag aldrig mina knän pallar..

Men jag har ju vilat och vilat och vilat, så får försöka börja träna lite nu inför detta.

Har länge funderat över mina skor som jag springer i, det är ett par lättvikts dojor med inte så mycket fokus på stabilitet.
Idag kände jag att det spelar ingen roll om skorna väger 5kg styck bara dom dämpar påfrestningarna för mina knän. Blev att inhandla en stabilare lite klumpigare löparsko som jag ska försöka träna i nu. Hoppas verkligen att det var rätt tänkt och att det hjälper.

För övrigt önskar jag mig lycka till och tar 10 km antingen imorgon eller på fredag. Dock väldigt lungt

måndag 18 april 2011

nu då

I helgen testade jag för första gången på hela 2011 att vara skit packad, och det ledde till blåklocka och fy jävla baksmälla med ångest.
Men det var som det brukar när man dricker så nu gör jag inte det igen.

Idag var jag fortfarande lite sleten, men var riktigt sugen på en löparrunda nu på kvällen så jag trotsade en liten huvevärk och en mindre baksmälla som inte ville ge sig.

6 km blev det ca. Utan musik utan pulsklocka utan runkeeper, bara jag och en helt underbar kväll att löpa i. Sista 400 metrarna testade jag att gasa på bara för att få känna det, det finns där men jag ska ta det riktigt riktigt lugnt nu. Hellre otränad till varvet än att inte springa det alls. Men för tilfället känns det riktigt bra.

Jag tänker köra bil till jobbet hela veckan och nästa löprunda blir inte förens på Fredag tidigast.

Hoppas hoppas hoppas att det funkar nu

måndag 11 april 2011

går icke

idag skulle jag få 5km i benen, fick bli att gå efter redan 3 km.. Nu börjar jag bli lite nervös. Blir att sluta cykla till jobbet så knät får vila medans jag inte springer..

Kommer absolut försöka mig på varvet även om jag vet att det inte går. Men annars vilket härligt väder det är och vilka härkliga kvällar

söndag 10 april 2011

Hej igen

Fy vad dålig jag blivit på att skriva vad jag hålls med.

Så här är det. Jag springer lite både på löpband och idag ute. Men jag har som längst sprungit 5 km. Känns ba i knäna så tänkte jag ska springa lite till jobbet i veckan och se hur det funkar. Annars så cyklar jag varje dag till och från jobbet. Gymmet har jag inte besökt på riktigt länge men däremot så göra jag pushups och chinups projekten. Dagarna rullar på och jag har riktigt måna bollar i luften så svårt att hinna med allt.

Allt för idag men ska bli bättre på att uppdatera