lördag 28 april 2012

Igår stack min kära fru till Jönköping för att gå på konser och ut och svira med hennes kompisar. Svin kul. Men det är helt galet vad jag saknar henne här hemma. Jag är en riktig toffel i det läget. Finns ingen människa i världen som jag skulle kunna umgås med dag efter dag men bara vill ha mer och mer av förutom min underbara livspartner.
Förutom att hon är min fru och mor till mina barn så är hon min absolut bästa kompis. Nu väntar jag på att hon ska komma hem så jag får ge henne en riktig bamse kram och välkomna henne hem igen.

Samma sak när man lämnar bort ungarna, man tror att det ska bli jätte skönt att få lite lugn, men det enda som händer är att allt fylls med ett stort tomrum. Man brukar utrycka sig att utan dig är jag ingenting. och jag får nog hålla med utan min Familj så är jag ingenting. Må vi leva friska och länge tillsammans. Underbara liv

När jag fick lite ensam tid igår så kom jag på den briljanta iden att sätta mig och tatuera mig själv.. Det brukar faktiskt gå rätt bra att köra på sig själv. Men nu valde jag att köra på höger handled vilket ledde till att jag bara kunde ha en hand att jobba med. Saker som att spänna ut huden eller ha den andra som stöd var ju inget jag kunde göra. Efter första bokstaven så kände jag -Fuck detta blir inte bra.. Skadan var ju redan skedd så det vara bara att full följa. Får göra om det när den är läkt.. Men det får helt enkelt duga så länge


På tal om lite träning så hade jag mitt bästa bröstpass igår på riktigt länge. Inte en aning varför det funkade så bra. Det gick så bra att jag vet att det bara var en engångsföretelese. Kan garanterat inte göra om det. Inget som var tungt inget fick mig att sluta och det var ett riktigt flow.

Sen på kvällen hände nått annat. Då fick jag för mig att lägga ner bloggen, Sluta träna och börja titta mer på tv.. haha fy fan vad dumt. Garanterat dieten som får en att tänka så. Man tränar hårt utan energi och ibland så tar allt bara musten ur en och efter ett sånt kanon pass med mycket bränsle så var jag förmodligen helt tom och kroppen säger sakta i backarna med hjälp av lite hjärnspöken. Idag är jag inne på helt annat spår och det finns inga hjärnspöken som kan lura mig. Ofta när man pressar sig så sätter hjärnan igång efteråt och tror att den kan bestämma.
Exakt samma med folk som tror att dom måste äta godis bara för att dom är sugna på det.
Bara bli starkare än sitt sämsta psyke. Man bestämmer själv över sin hjärna och kropp, låt den inte luras.

Ne nu ska jag fortsätta inväntandet av min kära. Trevlig valborg på er

torsdag 26 april 2012

ett konstigt inlägg om blodådrer

Flest ådror vinner. Ne men det är ju ett litet bevis på att dieten går åt rätt håll. Ploppar det fram en ny så är det i detta skedet positivt. Idag hade jag en ny synlig på höger bröst och tro det eller ej men detta gör en skit glad=)

Pga att man vill få fram dom så blir ju benträningen rätt intensiv. Det finns en viss tendens till att det kan dölja sig några på låren så jag gör allt vad jag kan för att fylla mina stackars lår med blod för att se om dom vill dyka upp.. En så länge så funkar det inget vidare men det ska komma, får köra snäppet hårdare bara.

Förövrigt så går det bra. Nya programmet på gymmet är tufft och jag får verkligen ta ut mig, rullar på nån vecka till på detta innan det får bli lite tyngre på stången.



Och mina tjejer gör för tillfället ett kanon jobb. dom kör också 55 dagars "diet" så jäkla insiprerande och höra all nyttig mat dom lagar och alla tillfällen som dom avstår det söta. Det är riktig fart i dom nu. Skit kul att få vara med
Alla verkar trivas med tanken att 55 dagar klarar alla och jag tror att det är ett bra konsept. Tycker man det är långt så kan man prova 20 dagar eller liknande bara att man har en överlag lite längre period då man verkligen sköter sig. Detta gör underverk


söndag 22 april 2012

Mycket respons= jag blir glad

Dieten går framåt, precis som det ska göra under en diet. I Fredags var jag dock på fest med jobbet och drack en del öl. Funderade många gånger hurvida jag skulle dricka eller inte. I sista sekund så tog jag valet att partaja. Anledning att jag gjorde detta var att det finns ingen anledning till att avstå när det väl anordnas saker bara för att hålla en viss princip. Fredagen var kanon och Lördagen var jag som ganska väntat rätt sleten. Nästa gång jag står inför ett sånt här val under dieten så kommer det vara enklare. Då kommer jag att avstå, ångrar dock inte att jag partajade.

Jag har tagit nya gym form bilder som faktiskt är rätt trevlig skillnad mot innan jag började dieten. Detta får ni dock inte se jag vill hellre göra jämföringen när jag är färdig, men hej å hå vad det lilla kan göra.

För tillfället så kör jag helt annorlunda på gymmet. Jag tränar bara 4 dagar i veckan och vilar onsdag, lördag och Söndag. Fast idag ska jag träna en då, och då blir det bara muskler som jag tycker att jag verkligen behöver lägga mer fokus på, vader och mage sen ska hoppreppet få snurra en stund. Jag kör förtillfället högreppsare. Kul för att jag får en ordentlig jäkla pump, träningsverk som en oskuld och passen blir riktigt intensiva. Håller på med detta i minst en vecka till för att sedan gå över och lyfta riktigt tungt.

Jag får mycket positiv respons på det jag håller på med, inte genom kommentarerna men genom sms mail på facebook och telefonsamtal av folk som är stressade att hinna i form till sommaren.
Detta tycker jag är skit kul. Det är ett bevis på att det jag sysslar med ger resultat och folk blir intresserade på hur just jag gör.
Jag hjälper gärna till och säga vad jag tycker och tänker och vad jag tycker funkar och inte funkar.
Ska försöka vara mer ingående här i mina inlägg varför jag gör vissa saker och varför jag avstår andra saker under vissa perioder i min träning. Helt klart verkar det som det skulle vara av intresse, och det blir så mycket roligare att blogga när jag vet att det ger er andra nånting där ute.
Jag har ett jäkligt bra exempel på en snubbe som tränat enbart styrketräning i ca 6 månader nu. Han frågade om tips från dag ett. Han tar all information jag ger han och plockar ut go bitarna som fungerar i hans liv och vardag. Tränar på som en gris och för 6 månader sedan fick jag en bild på en Fläskig kalsong nisse. Förra veckan fick jag 2 ny tagna kort på han. Håll i hatten men han kommer garanterat slita av sig tröjan även en molning dag. Jag har frågat om jag får lägga upp dom bilderna men har tyvärr fått nej. givetvis respekterar jag det, återigen bra jobbat..

mitt bästa tips på vad som funkar är lek bus och glädje. Du ska ha jävligt kul när du tränar.
Säger hälsosidorna på Aftonbladet att du ska springa intervaller och äta linser till middag varje dag så kan jag garantera att det ger ingenting om du inte tycker det är kul. Det som ger är det som är roligt det man längtar till och det som får dig att göra det lilla extra för att du tycker det är kul.

En annan bra grej är att bli starkare än sitt sämsta psyke. Förmodligen har de flesta bra koll på vad man bör äta och vad man absolut inte bör äta. En viss del av hjärnan säger ÄT KAKAN. En annan del av hjärnan vet att det är så jävla fel. Hur vida man äter kakan eller inte är upp till hur stark man är mot sitt sämsta psyke. Och ne man är fortfarande inte värd att unna sig bara för man har varit duktig.

Träning och kost går hand i hand. sköter du din täning så bör du sköta kosten. Bara för man har tränat hårt så ska man ju inte utjämmna det med att äta bort det. Som att döda en fluga för att sen försöka sig på nått upplivnings försök. Du dödade ju flugfät för att du var trött på surrandet.

Ne dags för mig att ge mig själv vad jag förtjänar. En jävla omgång

söndag 15 april 2012

Gör lite ändringar

Fredags blev det att vakna vid 4 för att springa till jobbet. drog nog till med ca 10 tal bortförklaringar varför jag inte skulle springa och att jag nog behövde bilen. Efter jag diskuterat med mig själv en stund så knöt jag givetvis skorna och gav mig iväg. Inte fan ska latmasken få vinna redan vecka 1.

Beställt hem två böcker som jag fick i Fredags. Jag är ju ingen bokmal igentligen men när det kommer till träning och kroppen så kan jag läsa i timmar och detta blev mina 5 böcker, utöver alla jäkla träningstidningar jag premunerar på
Böckerna är skrivna av Ove Rytter. Det är ett välkänt namn när det kommer till att lägga på sig lite kött. Dock dissar han rätt mycket som jag håller på med. När det kommer till Dieten så dissar han fasta rätt jäkla hårt. Men boken har ca 10 år på nacken och det finns så otroligt mycket mer forskning på det idag än vad det fanns då. Han förespråkar också att dra ner på fettet i kosten och han menar att man ska dra ner det riktigt mycket. Inga 1g per kropps kilo möjligen hälften. Själv tycker jag att jag blir stel och jävlig då. Dieten håller jag i som jag kör nu, för att jag tycker det passar mig som handen i hansken

Sen på tränings biten så förespråkar han de som alla egentligen vet men han menar att det handlar bara om det, nämligen kontakt. Man ska få 100%kontakt med muskeln man tränar och för att uppnå det så ska man träna lätt och många reps många set, han kör sällan färre reps än 12. Klipp och klistra i mitt egna träningstänk och jag litar på den gamla farbrorn och tänker testa och trotsa lite vad jag själv tror på.

En annan sak som han också kör med är att köra bröstet (tex) färdigt innan han går på näsa muskel. Med andra ord så kan det bli först bänk sen hantel pressar sen hantel flyes rakt efter varandra. Har inte provat detta än men kan ju tänka mig att pumpen kommer vara grotesko.

Jag har raderat alla mina träningscheman som jag haft inlagt och ersatt det med ett enda som just Ove har gjort. Tänker göra detta under dieten och se vad jag tycker om att träna på det sättet.

Idag blir det gym vila men ska försöka få tid till ett löppass i allafall.

hej på er

torsdag 12 april 2012

Diet=periodiskfasta= perfekt

Nu känner jag att jag har kommit in i det här med periodiskfasta. Äter som sagt första målet vid 10 och är faktiskt inte överdrivet hungrig då. Jag äter bara lite lätt på jobbet, lite kvarg och några ägg sen brakar jag på med lite kolhydrater innan tränin och sen ett bamse mål efter träningen.
Håller mig förtillfället på ett rätt saftigt underskott och känner istortsett inte av det alls även fast jag är rätt hård på förbränningen nu.

Idag var det ju tänkt löpning och vila från gymmet, fick dock prioritera om lite så det blev cykel till och från jobbet totalt 16km och sen ett axelpass. Nu börjar det ta sig i militärpressarna efter skadan. Min axel känns faktiskt riktigt bra. Lastade på lite extra i Marken och även det funkade fint.

Vill påpeka en sak angående bloggen, Saker jag skriver här är oftast mina egna erfarenheter och mitt egna sätt att träna. Visst jag läser sjukligt mycket om kroppen och dess funktioner och jag läser om alla sorters dieter och kostråd. Ibland eller rätt ofta så gör jag saker som går imot forskningen, men själv så tycker jag inte det spelar så stor roll. Säg i ett bröstpass så ska man ligga mellan totalt 45 - 60 reps för bästa hyporfi. Jag brukar sällan nöja mig med 4 set i bänken och mina totala reps brukar landa på kanske ca45-50 i bara bänk. Efter det går jag på hantelpressar och kör totalt 30 reps till sen eventuellt lite kablar på det. Detta är ju enligt forskning rätt mycket överträning. Men känner jag att jag har mer att ge då kör jag. Tänkte bara nämna det så ingen tror att allt jag skriver är sant. Bästa resultat uppnår man om man tränar hårt och precis som man vill för då har man roligast. Att strikt följa någonting bara för att forskning säger detta så är risken att det helt plötsligt suger om man ska känna sig låst till vad man får och inte får..

Fick ett sms av en kamrat som ville ha både lite träningstips och lite kost tips, och givetvis ställer jag upp då detta är bland det roligaste jag vet. Tänkte posta det jag skrev till han om nån mer vill ta del utav det.
Nu är det vinklat ur min synpunkt, och det finns lika många synpunkter som det finns tränande individer. Men nått kanske ni finner logiskt och kan ta åt er..

Tjena

Här är en vettig länk om protein
https://www.flashback.org/t1031067
Personligen så äter jag rätt mycket protein. Nu när jag håller på och går ner så ca 3g per kroppskilo. När jag ligger för att gå upp i vikt äter jag ca 2g.. Tycker det funkar bra.

Här är en länk om viktminskning vid styrketräning
http://www.kolozzeum.com/kolozzeum/showthread.php?t=26881

Här är en länk för att räkna ut ditt kaloribehov för att stå still i vikt
http://www.raknaut.se/kaloribehov.aspx
Vill du gå ner så sänker du med ca 500kcal om dan (själv sänker jag ca 700) och tappar i lagom takt på det. plussa är värre men ca 300-400 för att det inte ska gå för fort. en stabil vikt uppgång för att lägga på sig muskler är ca 0,3kg i veckan. Är man skicklig och har bra koll och tajmar det stora mål med mat efter träning så räcker säkert med 0,1-0,2 plus i veckan

Ang kost som är det viktigaste enligt mig vad det gäller träning så måste man hitta det som funkar för en själv på långsiktig sätt. Jag har kört både GI LCHF och viktväktarna och tycker allt det suger. GI och Lchf stör träningen tycker jag. Och sen så blir jag trögfattad i huvet. Viktväktarna tycker jag man äter alldeles för lite fett då jag känner av det i leder och annat. och att det är svårt att få i sig tillräckligt med protein med deras sätt att räkna. Sen när man går på diet så visst kan man dra ner på kolhydraterna men absolut inget sätt jag varken vill eller tänker leva efter. Detta är bara personliga åsikter det kan absolut funka bättre för dig.

Själv räknar jag kalorier med hjälp av programmet "Shape up" finns till både android och iphone. Jag har ett betalat medlemskap och tycker att det är sjukt värt det, en mindre whiteboardtavla i köket och en köksvåg så har man full koll sen. ibörjan tog det ett tag att lägga in men nu när man är innne i det så går det i ett nafs. Jag har räknat i ca 6 månader och störs inte det minsta utav det.
För mig ser fördelning ut så här
Protein 180-250g
fet 75-95g ibland även mer.
Inte mycket som åker in i min trut utan att jag vägt det innan.

kolhydrater fyller jag på så jag når rätt kalorinängd.
Jag räknar fettet på ca 1g per kroppskilo.

För att få bort det sista bukfettet så är det en komplicerad grej. Situps är bara å glömma. det kommer ge dig en starkare bål men tyvärr inga rutor. och man kan inte punkt bränna fett genom att träna magen mer. Det som gäller är att sköta kosten och fokusera på allsidig träning. Vill man ge magen en extra sjus så på med tunga hantlar och gör crunch eller med kablar. Tunga marklyft är en ypperlig övning för att snajsa till buken. Alla är vi olika vissa kan börja med att tappa fettet på magen vid en ner gång och andra få kämpa med det som det sista. Jag har korsryggen som min fett depå och det ända att göra åt det är att fortsätta gå ner i fett.

Styrketräning är i sig jävligt bra träning. Man tränar alltid i ledens "normala riktning och därför rätt skonsamt. Och även en står muskel förbränner mycket mer energi än en liten. Och fett är inte ens i närheten om man jämnför 1kg muskler med 1kg fett i vad det förbränner.
Kan likna det med en bil motor. ta en fiat uno på 1,2liter och tryck full patte så drar det fortfarande ingen sås. tryck full patte på en övertrimmad aero och det går energi utavbara helvete. även om du kör v6 lungt så tar den ändå mer energi.

Bara för att slå hål på en gammal myt. fett kan inte bli muskler. Det är 2 helt olika vävnader som inte alls byggs upp på samma sätt. Fett kan omvandlas som energi, eller fett är egentligen lagrad energi, och kan inte bli nått annat än just energi.

På styrketräningsidan så räcker det gott och väl att köra basstyrketräning med inriktning på bara basövningar. Med en bra bänkpress med justering för höjd på ställningen kommer man skit långt.
Militärpress
Bänkpress
Chins/pullups
Marklyft
rodd
och utfall
Dessa övningar räcker långt och behövs bara en bänkpress med skivstång. Du tränar hela kroppen med dessa.
Det finns en app som heter jefit som är kalas för att logga sin träning och också se hur alla övningar går till.

Under diet så äter jag efter periodisk fasta. tycker det funkar skit bra för mig. Får i mig jätte mycket kcal precis efter träning men ligger ändå på ett underskott utslaget på ett helt dygn.. finns att läsa om på nätet.

Här är en länk om allt om träning som bara har vetenskaplig bevis bak om sig där finns jätte mycket att läsa som är kanon
http://traningslara.se/

Forma kroppen är hårt arbete men har man kul på vägen så blir det kalas med alla resultat som ständigt poppar upp och pushar en...

Här är en blogg som jag följer där kan det också komma heldel nyttig information

http://aldrigvila.se/

Hoppas detta har hjälpt dig något och jag hjälper gärna till om det är nått du undrar över.


Tack för idag kära kamrater

onsdag 11 april 2012

svett

Funkar kanon hittils och har dragit igång med periodisk fasta igen. Med andra så har jag ätit mitt sista mål klockan 18:00 och mitt nästa vid 10 på förmiddagen. Tycker der funkar kanon och jag får äta mig ordentligt mätt i mitt ät fönster, tom så jag måste börja äta lite mer i mitt första mål för att inte få sånna bekymmer i slutet på dagen..

Protein mängden har varit rätt svår att uppnå, när man äter mindre kalorier så får man se till så att varje mål inehåller rejält med protte, även mellan mållan om jag ska nå mitt mål. En så länge har jag nått det med 250g om dagen som är 3g per kroppsvikt ca.

Min förbränning har bestått av Powerwalk enbart och jag har gjort det till och från jobbet. Lite bekymmersamt är det att jag börjar för tillfället redan 05,30 så behöver gå upp redan 04:10 och börja gå. 6,7km har jag och det har tagit mig 1 timma plus nån minut varje gång. så en så länge har det blivit 13.4 km varje dag. Det som är mest segt med att gå upp vid 4 är att det inte vankas mat förens 6 timmar senare. Första dagen var det jobbigt men idag tyckte jag att det var ganska lätt.

Imorgon blir det dock min kära frus damhoj till jobbet då mina fötter har börjat skava sönder lite så behöver ta hand om dom lite..

Jag ska absolut inte köra så hårt på förbränningen hela tiden som jag gör nu. Jag ligger på lite exstra nu ibörjan då det finns mer att ta av och risken för muskelförlust är mindre.

Och gymmet funkar bra men jag svettas nått grymt. Jag brukar faktiskt inte bli nått vidare svettig alls på mina pass även om jag kör hårt. Men nu rinner det direkt efter första settet och det mentalt blir att man tror att det är så jävla jobbigt. Bort med dessa hjärnspöken och sen bara ge ge gärnet..

Imorgon vilar jag från gymmet men istället blir det förbränning med cykel till och från jobbet och en löprunda innan sista måltiden..


Allt för idag, detta kanske blev väldigt rörigt men ha överseende då jag slängde ihop detta på 5 minuter i brist av tid..


måndag 9 april 2012

Världens längsta inlägg

Dagen börjat kanon med riktigt snälla ungar och får man börja så, så brukar resten av dagen bara blomstra. Eftersom det är första dagen på dieten så tänkte jag skriva lite hur en mat dag kan se ut. Dock är inte detta den mest rätta ur näringsynpunkt då jag har ätit på tok för lite fett hitils.

Fettt är inte bara fett utan också kroppens smörj medel så ett spritt intag under dagen med samanlagt ca 1g per kroppskilo brukar bli bra. Jag känner i allafall rätt fort dagen efter en för låg fett dag att det är stelt och jävligt speciellt på morgonen när jag går upp. Och passar man sig inte så kommer skadorna i ett nafs.

Frukost
Kvarg 250g
yoggi mini 150g

Innan träning
Jack 3d
amino rush 10g och 10 g till under träning.

Efter träning 1 protein shake

Middag
350g kyckling
250g potatis

Powerwalk 1 timme
efteråt 1 proteindrink.

Det är dagen hittils och är en så länge uppe i 209g protein vilket är bra och är uppe i 1300 kcal så jag har bra marginal till rästen utav dagen..

När jag kör diet så unnar jag mig aldrig. Är det diet så gör jag färdigt precis som jag har tänkt mig. Det finns inget jag har varit så duktig idag så jag kan unna mig.. NEJ
Att man är duktig är en del av planen och att man sköter kosten är också en del. Enligt mig så finns det inget som heter Unna under en diet.

Idag blev det Bröst och bissar. Följer inte nått speciellt träningsupplägg för tillfället på gymmet så kör bara det jag tycker formen tillåter. Idag var det repsen i bänken som inte riktigt ville 4set*10reps på 81kg med 60 sek vila. Av nån anledning så ville det inte riktigt på sista setet. Jag surar lite på med mer vikt och drar av 2set 6or till och hoppas att brösten fick sig en läxa till nästa gång det är dags. Hantel pressarna gick bättre och bissarna funkade okej. Jag var nöjd över passet i slut ändan i allafall.

Slänger med en lite plufsig Formbild från sista Bulkdagen så¨kommer det en före och efter bild när mina 55 dagar är slut. Tror det kommer bli kanon när jag fått skala av ca 7 kilo. mer Tänker jag inte ta nu utan blir till oktober istället



o tajt värre



Snackade med en gammal kamrat igår som också lyfter lite skrot. Han hade riktigt kaxiga siffror att visa upp i Böj och mark.. Jag tar givetvis sikte och gasar på, här ska hängas dit viktskivor även fast jag är på diet..

Nu till sist som kommer bli lite lång läsning för den som orkar läsa. De flesta vet att jag försöker pusha lite tjejer och har en lite grupp för detta. Igår fick dom vare sig dom vill eller inte hänga med och också köra 55 dagars diet. Här är brevet dom fick av mig. Och jag förväntar mig reultat. Det positiva är att de är rätt jävliga bara dom lägger manken till.

ej alla. Som många vet så har jag medvetet försökt gått upp i vikt.. och nu ska jag svänga om igen och gå ner i vikt. Själv gör jag det på automatik jag vet vad som krävs och jag gör det. I 55 dagar ska jag hålla på och jag börjar imorgon. Tänkte om övriga vill hänga på, detta är sista chansen kan man säga inför sommaren när bara kroppar ska visas upp.

Jag startar en ny utmaning på Runners som jag bjuder in er på och som varar i 55 dagar.

Om ni inte har kunskapen om vad man äter under diet så ska jag här ge lite tips. Man blir inte fet av vanlig mat så det kan man äta utan problem. I katogorin Vanlig mat så ingår inte potatis klyftor som badat i olja eller köttfärssås som är gjord på enbart grädde.

Handla nyckelhåls märkt mat så har man kommit en bra bit på vägen.

Ta mat en gång och inte mer, även om det är sjukt jävla gott så kan jag garantera att du ska äta minst 1200 gånger till detta året och det kommer fler goda måltider..

Unna dig INTE. Du är INTE värd det. Hur duktig man än varit så ge bara fan i det. Titta dig i spegeln så har du svaret om det är färdig unnat eller inte(handlar om 55 dagar)

Om du äns tänker ordet unna så håller du förmodligen på att trycka i dig nått onyttigt du inte behöver.

Vig 55 dagar åt att ta dig själv i kragen varje dag. Tänk inte tanken IDAG har jag varit duktig. När 55 dagar är över då får man tänka Tanken att jag har varit duktig IDAG*55 dagar. Att vara duktig 1 dag är ingenting.

Vet du inte vad du ska äta som är nyttigt så ät inte. Detta jag nu skriver är viktigt och 100% bidragande om man ska lyckas med bravur. Det handlar om hunger

Hunger är en känsla som vilken annan känsla som helst, rädsla, smärta, glädje, kärlek, lycka, hat och så vidare. Enbart en känsla att hantera som vilken annan känsla som helst. Låt dig vara lite hungrig ibland för att lära dig hantera det. Förmodligen är väll ingen längre rädd för monstret under sängen som kunde hålla en vaken som barn, ne precis vi har lärt oss att hantera den känslan. på samma sätt ska vi lära oss att hantera hungern. Och det finns inte många feta människor som på riktigt kan hantera det.

Lite snabbt vad jag kommer äta mycket av inget ni behöver ta åt er
Potatis i alla dess former Kyckling Ris fläskfile kassler nötfärs kvarg Yoggi gröt  proteindrinkar säkert 4 om dan. fisk makrill fiberriktbröd ägg(vita)

Saker jag absolut inte kommer äta
falukorv Hamburgare grillkorv Pasta isterband Mjöl i minsta mån både dinkel och vete

Väg er som vanligt på Tisdag och fyll i det på Runners så funkar allt som vanligt..

55 dagar 100% aldrig ett fel. Det är 55 strikta dagar..
Nu kör jag i allafall
 
Snart dags att dra ut på dagens andra förbränning.
tack för mig

söndag 8 april 2012

årets första löprunda

Imorgon börjar dieten och jag är riktigt taggad för att dra igång. nånstans mellan 5-7kg ska betas bort på ca 55 dagar. Tanken Är att jag ska försöka tappa lite över kilot i veckan första 2-3 veckorna och sen ta det lite försiktigare. lägger mig på ca 2400 kcal inte så jätte lågt direkt, vissa kommer nog inte kalla mina tallrikar som diet. Men ska jag hålla gnistan uppe så lär jag äta ordentligt..

3gram protein per kg kroppsvikt varjedag ska jag få i mig. Detta är det största fokuset. Lär väll bli säkert 4 protteshakes på en dag plus maten för att få i sig den mängden protein. Ja det är väl det, så nu ska jag säga nått lika enkelt som det är. Dags att gå ner i vikt.

Idag tog jag mig en löprunda på 4.5km i lungt och sansat tempo. Jag tänkte faktiskt bara jogga lite sen gå en bit och sen jogga en bit och hålla på så. Men det gick så bra och var så jävla trevligt så det var bara att lufsa på. Men visst fan var jag tung inget snack om saken.. Mycket kropp för tillfället sista dagen på bulken. och hela denna kroppen vill ha syre så det är bara ta det försiktigt och ge den vad den vill ha så får jag vad jag vill ha = en trevlig runda..

Allt för idag, imorgon lägger vi i en lite högre växel. och då står både gymmet med bröst och armar på shemat, en cykeltur på milen kanske.. Mest för att se så hojen är ok. Sen den underskattade Powerwalken och här ska jag nog lura med mig familjen..

Fortsatt trevlig påsk mina damer och herrar(vilka ni nu är)

fredag 6 april 2012

Framåt framåt aldrig bakåt

Så känns det för tillfället. Det flyter på otroligt bra

Jag loggar fortfarande allt jag lyfter och fortsätter att öka i styrka. Som ni vet så har jag fått börja pressat igen och det känns makalöst bra. Mina första bröst pass var jag väldigt klen och fanns inte alls mycket att ge. Men bara på ett par press pass så är jag snart tillbaka. Om vi tar Bänkpress som exempel på pressövning så är jag bara 10 kg back i övningen mot som när det var som bäst. Mitt sista pass var 10reps gånger 81 kg i 4 set.. inga hejjösses vikter men klart stabilt att öppna med innan hantelpressarna. och även där var det bara att gå på tyngre hantlar.

Idag var det Ben på schemat. Knäböj som jag har nån form av hat kärlek till flöt oerhört bra. Sista passet så lyckades jag lura min hjärna genom att jag räknat fel hur mycket jag hade på stången. idag körde jag samma vikt 3 första setten och fjärde höjde jag 5 kg och även det pressades upp 4 set 10 rep..
Ungarna tyckte även att dom skulle vara med och leka idag när jag tränade. Ebba tyckte även att hon skulle gå fram och klappa Pappa på rumpan nör jag var i botten läget med 91 kg över axlarna i böjen. Livsfarligt. Givetvis gick det bra men ajabaja att vara på förbjuden mark Ebbibebb..

På Måndag börjar jag Diet, tycker det ska bli kul och få fram lite linjer igen men däremot så har ju aldrig gymmet gått så bra som det gör nu och jag vill fortsätta öka. Och för att öka krävs mat(mycket mat)

Men jag kör en hård diet i 4-5 veckor och bara lassar in protein så hoppas jag på att musklerna stannar och även vikterna får vara kvar. Lite löpning promenad cykling enhjuling och studsmatta ska läggas till som träning, jag behöver nämligen förbereda mig allt vad jag kan för att få tillbaka lite kondition och mjölksyra träning. Varför?

Jo jag sökte nämligen som utmanare till Gladitorerna igår. Chansen att de skulle höra av sig till mig är rätt minimal. Chansen att senare ta sig igenom prov utagningen för att komma med till programmet är nog ännu mindre. Men OM dom skulle ringa så gäller det att vara förberedd. Kommer bli hårt ett par veckor framöver.
Och jag ska tampas med 5km under 20 min målet. Lär bli tufft nu när man är lite tyngre..

Tänkte jag skulle dela med mig av lite bilder på gymmet men de kommer senare under helgen..

Allt för idag gott folk. Dags för det vanliga.. MAT på STORA fat

hej


torsdag 5 april 2012

dåligt med blogg tid

Hej skriver mer till helgen, har noll tid på förmiddagarna att skriva.
Nästa vecka blir bättre

söndag 1 april 2012

avslutar periodisk fasta

även fast jag är en sann krigare vad det gäller att kunna äta mat så var det helt omöjligt att köra periodisk fasta när jag inte ligger på diet. Lägga på så mycket mat som får plats på tallriken både på höjden och på bredden för att sedan ta ett lass till. 2 dagar klarade jag sen gav jag upp. Dock ska jag prova det men det får bli under diet.

Igår körde jag ben och aldrig har det psykiska i träningen haft så stor betydelse. Förra veckans benpass var helt kanon. Jag låg på gränsen när jag tränade. Gårdagens knäböj tänkte jag att jag höjer inte nått pga det var så tungt sist. 4 set drog jag av med 8 rep i varje. När jag är färdig och tittar till på stången så har jag ju för f_n 10kg mer på stången än vad jag trodde.

Hade jag vetat detta innan jag började så hade det garanterat inte gått. Snacka om att det psykiska kan spela en ett spratt.

idag vilar jag från skrot.

hej