torsdag 29 november 2012

Vad händer med min kropp?

Idag blir det vila, träningsvärk från igår efter marklyft så vill inte riktigt köra böj idag. Imorgon vankas det julbord och då passar det perfekt att köra ett böjpass innan det ska ätas.

Idag när jag gick upp så kände jag mig i mycket bättre form visuellt. Stälde mig på vågen och den sa 78,5. vafan - 0,8kg från i Måndags och jag äter ca 500-600 kalorier mer per dag. Ibland förstår man inte vad kroppen håller på med. känner mig inte alls så liten längre som jag gjorde i måndags.

Nu till lite utanför träning.
Sjukt trött på mitt gamla hemmabio. Vill verkligen ha ett nytt. Eftersom jag inte ha några pengar så har jag fått sälja av massa grejer. Känns tråkigt men ändå skönt. Nu har jag snart så jag kan börja handla och det ska bli underbart. Givetvis kommer bilder senare. Och jag har inget annat i huvet. så ska bli skönt att få nått annat att tänka på

onsdag 28 november 2012

Mat

Skulle tagit mina bilder lite senare. Ligger nu på 2-2300kcal vilket fortfarande är underskott men satan vilket tryck på gymmet. Känns som jag växt 1 storlek på nån dag bara. Ådrerna på armar och axlar pumpade riktigt ordentligt idag.
Tycker förtilfället att det är lite svårt att få i sig all mat även fast det är underskott, men det vet jag ger sig om några dagar. Ska bli kul att se kroppen om några dagar då jag laddat på ordentligt.

Idag var det ett dyng hårt pass för rygg och biceps och endel underarmar. strax över timman höll vi på och det fanns inte mycket kvar att ge..
Nå väl jag vet ni gillar bilder så här kommer några.
 







Tog dessa efter dagens pass. Har smygtagit lite kort på träningskamraten med. Ska bli bättre på att lägga ut bilder och filmer.

Mathias filmade idag när jag curlade 75kg liggande i cable maskin. Får se om jag kan slänga upp den nån dag

måndag 26 november 2012

Dietslut 1 dag tidigare.

Tog diet slut idag av ingen som helst anledning(planerat imorgon)

Här är mina totala resultat på min 5 veckor och 6 dagars diet
Vikt - 7,6kg
Minsta midjan -9cm
Största midjan -7cm
Biceps -0,5cm
Bröst -2cm
Lår -3cm
Underarmar 0cm
Vader 0cm

Ni som har följt mig vet att jag försökte lägga på mig rätt mycket vikt, en så kallad grisbulk för att se vad jag fick ut av det. För mig är det absolut inte värt det. Tycker inte alls man blir så mycket starkare som många gärna vill påstå. Jag lägger inte heller på mig mer muskler av att över äta så mycket som det påstås.

Skönt då har jag provat det och behöver inte grisbulka nått mer framöver utan kan lägga på mig i lugn takt och slippa gå runt och vara proppmätt.

Denna lågkaloridieten som jag kört denna gången tycker jag har funkat riktigt bra. Legat på runt 200g protein per dag och snittat ca 1600 kcal på dessa veckor. Nästa diet till våren tänker jag nog inte gå riktigt lika lågt men det bestämmer jag då.
Jag har inte tappat nått i styrka under dieten överhuvetaget vilket jag var lite orolig över. Däremot inte ökat heller men det hade jag absolut inte räknat med.

Nu efter Dieten så känner jag mig rätt liten. Men givetvis så är man inte lika stor efter nästan 8kg minus. Hade jag haft tid så hade jag kört 3 veckor till. Det finns så oerhört mycket mer att bli av med, eftersom vi ska till Thailand efter helgen så är det ingen ide. Får se till våren om jag ska ta dieten ett steg längre.

Vikten jag ligger på idag tycker jag är perfekt. Här plus 2-3kg sen får jag inte bli tyngre.

Här kommer mina före och efter bilder. 5veckor och 6 dagar imellan. Det värsta med bilderna är att jag trodde inte att jag var så fet som jag faktiskt var. Tänkte ju fortsätta grisbulka egentligen till februar. Fy fan vad jag hade sett ut.
Efter jag väger för och nackdelar resultat och siffror så är jag nöjd. Hade velat tagit nått kg till men men. livet är inte slut en på 60år..




Tack till min kära familj för allt stöd och förståelse. Tack till alla som faktiskt följer mig. Tack till Mathias för pushandet på gymmet i slutet på dieten. Resultaten är pga er


lördag 24 november 2012

tuff lördag

började dagen med en promenad. på eftermiddagen tog jag ett gympass då det blev både rygg axlar bröst mage. riktigt tungt pass med jätte dålig energi. men jag gjorde det riktigt bra ändå.

en liten tjuvkik på formen
svårt att tappa ca7 kg och bara se sig själv krympa. ska berätta mer vad jag tycker själv nästa vecka.

fortsatt trevlig helg

fredag 23 november 2012

Underbart drivande sms

.Igår morgon blev det också promenad till jobbet. Mycket givande och så jäkla skönt att komma till jobbet vaken med gott om tid för en dush och en kaffe. Igår på eftermiddagen så blev det ett benpass. Och ett bra sådant. Under dieten så har jag gjort mina benpass, men slarvat lite under passen. Detta har absolut inte gynnat mig. Jag har faktiskt rätt dåliga ben. Igår var det perfekt. Riktigt utmattad.

Idag blev det ingen promenad men däremot en löprunda på kvällen. Kort, snabb och utan klocka vilket är skönt. Jag bryr mig inte förtilfället om jag springer 5 eller 25km eller om jag springer i 6min tempo eller 4. Vill bara springa för det är då jag tycker det är roligast.

Ibland får jag känslan av att jag är helt ensam här på bloggen. Men kollar jag min statistik så har jag ganska många läsare på varje inlägg vilket jag tycker är svinkul. Idag fick jag ett sms som berör mig fruktansvärt mycket. Det var en bild på en vägning med texten

Hej. Tänkte bara dela med mig om mina framsteg. Du har ju varit en väldigt bidragande orsak till det.
Är ju en bit på väg i allafall!
Tack för motivationen och lycka till med det sista av deffen!!!

Detta berör mig fruktansvärt. Det här sms kom från en som jag gav lite tips till för ett par månader sen. Att få ett sms nu som bevisar att denna kille verkligen ger gärnet och har mig som inspirations källa betyder enormt mycket för mig. Jag älskar och hjälpa andra som är motagliga för hjälp. Eller att ge min syn på det hela. Eller bara diskutera med folk som är intresserade av att diskutera och inte argumentera. Känslan av att det jag gör får andra att också göra förändringar med sig själva till det bättre.
Tusen tack för smset. Nu känner jag mig levande.

Några dagar kvar nu och denna helgen ska jag verkligen gå in för det. Mina bilder tar jag på Torsdag så ev Torsdag kväll eller på Fredagen kommer dom upp. Ska göra mitt bästa.

 Trevlig helg allihop. Detta ska bli en tuff helg

.

onsdag 21 november 2012

Ljusare syn på träning

Nu är jag igång igen och bara älskar det jag gör. Vågen stod idag på 80 blankt vilket känns jätte skönt.
Jobbar dagtid förtilfället och börjar kl 8 på morgon vilket gör det perfekt att ta den 7km långa sträckan och göra till en morgon promenad. Var kanon skönt att gå och när jag kom fram till jobbet blev det en lång dush och en kaffe innan man skulle kliva på utbildningen som jag förtilfället går på.

Kosten väljer jag att lägga efter periodiskfasta. Hade lite svårt att sova inatt så var uppe kl 04:00 och åt mitt första mål vid 12:00. Innan lunch så underhåller jag kroppen med Bcaa kapslar ända fram till lunch. Ingen hunger ingen trött eller matthet. Bara älskar det här sättet att äta.

Idag blev det rygg biceps underarmar och mage. Ett riktigt bra pass rakt igenom. Början på passet blev det en hel del marklyft och sista lyftet drogs på 160kg(utan remmar) vilket är PB. Tränings kamraten drog några kg över 100 vilket är imponerande.

Under diet var det perfekt att få en taggad träningskamrat. Det är för jävla kul + att jag alltid får minst 2 riktiga mördarpass i veckan. Börjar faktiskt känna mig i rätt hyfsad form. Vi har en liten hat kärleksövning vi avslutar varje underarmspass med. idag körde vi dropset och trycket i underarmarna var total. Det är ett rör med lina som man fäster i cabelhissen och sen börjar rulla. Detta är extremt påfrästande men samtidigt skrattretande roligt.

Med mitt marklyft idag så har jag gått för bi ett litet delmål
1Xkroppsvikt i bänkpress
1.5Xkroppsvikt i knäböj
2Xkroppsvikt i Marklyft.

För jävla kul faktiskt.

Ikväll öppnar jag min diet sida. Så ni som har adressen varsegoda att spana.
Jag är absolut ingen mästerkock men det är mat jag äter och det är bara svälja å se glad ut(som flickan sa)

Tack å hej

tisdag 20 november 2012

vecka 5.. One too go

Här är vecka 5 resultat

vikt 80,4=-0,2 totalt (-6,6)
Midja minst -0,5 (-7,5)
Midja störst -2,5 (-7)
Bröst +2 (-2)
Biceps +0,5 (-0,5)
Lår -1,5 (-3,5)
Underarm -1 (0)
vader 0 (0)

Så ser det ut. Ser jag bara på måtten så är jag nöjd med denna veckan. Men vikten. phuu vad psykiskt jobbigt det är. Jag avstår tamefan allt och ni som följt mig vet att jag skulle aldrig få för mig att fuska. Vad fick jag -0,2kg. Lite väl elakt.

I Söndags hade jag en riktigt dålig dag. Kroppen kändes skit, trött slö och dåligt humör. Hatade allt vad träning hette och var inte alls sugen på att hålla mitt kcal intag. Givetvis tränade jag och skötte kosten endå, men tyckte absolut inte det var roligt Jag vet vad detta beror på. Det är resultat av att vilja lite för mycket men får äta alldeles för lite. Gick och la mig några timmar på kvällen och igår var en bättre dag.

Vi ska ju till Thailand snart. Där var min tanke att prova lite olika gym och köra kanske 2 pass i veckan i allafall. Detta har jag bestämmt att det kommer inte att ske. Jag kan behöva 14 dagars paus för att sedan ha en riktigt fräsh kropp att börja plåga igen
Igår var träningskamraten med och jag kunde lassa på i bänken med han som passare. 136kg gick upp efter att jag redan hade kört några tunga set. Detta känns ju givetvis kanon att jag fått behålla styrka. Blir fruktansvärt bra pass när han är med.

Nu är jag inne på målrakan och har bara 1 vecka kvar. Hittils så är jag hyfsat missnöjd. Finns så mycket kvar att ta av, det är väll det som är problemet när man sätter ett tidsbestämmt mål. Denna veckan har jag lite taskig inställning men ska försöka vända den. Jag vet hur det är att gå in i väggen när man kör diet och känns som jag har varit där och nosat ett par ggr sista veckan. Tar det lite lugnare så blir allt lite roligare.

Allt för idag

söndag 18 november 2012

Trappar upp

Att lägga dieten som jag gjort var en bra plan i teorin, verkligheten värkar vara nått annat. Märkte redan förra veckan när jag trappade upp till 1600 att det började gå segt. Denna veckan på 1700 går det riktigt segt. Rättare sagt inte ett gram på vågen. Tror jag hade kunna nått samma resultat på att börja på ca 2000 och sänkt mig senare till 1700 men det är bara gissningar.

Hade ett riktigt bra bröst axel pass i byns företagsgym för nån dag sedan. Bänken sög jag i men hantelpressarna gick bättre. Igår började jag dagen med en powerwalk sen en löprunda med frun och ungarna(vagn). Och på kvällen blev det ett enklare ryggpass.
Känns som jag går promenader nästan varjedag och håller i gång helatiden, Veckan som kommer blir det en del cyklande också.

Är otroligt skeptisk mot slutet nu. känns som det finns så mycket kvar att ta av och att jag inte har förbättrat mig sen förra dieten. För tilfället har jag ingen lust att lägga före och efter bilder, eftersom det känns att jag inte har nått vidare nytt att visa. Fan börjar bli svårt att bygga tycker jag.

Veckan som kommer ska jag verkligen gör allt i min makt för att ändra inställning och pressa kroppen till att börja förbränna mera. Kroppen lär vara tjurig men jag är tjurigare.

I Eftermiddag blir det ben.

Lägger med videon med magövningen. Tyvärr är det inte så strikt som jag ville visa då jag kom på det 3set. Kroppen ska vara rak och enbart skuldror i bänken. Men     ni får ett hum om det hela. Känns som magen slits i bitar

torsdag 15 november 2012

Onsdag

Igår var ett riktigt bra gympass. Blev rätt många set Marklyft som känns idag. Igår kväll hade jag lite små ont i ett bicepsfäste så även i dessa övningarna blev det rätt hårt. Anar även lite träningsvärk i underarmarna idag. Kanon pass. Min vajer till mitt latsdrag släppte i fästet på de tunga dragen. Lite små farligt men får sätta ordentligare doningar. Tanken är att jag ska köpa en ny bur men den kostar totalt ca 17000 med tillbehör så det är bara framtids planeringar än så länge

Idag var det ben med fokus på knäböj för att försöka pressa vikterna lite. Blev även en heldel vader och utfall. Bra pass med svajiga ben efteråt.




Om ca 2 veckor kommer jag släppa min diet sida. Kommer fortsätta uppdatera den efter den är släppt. Det som saknas är frukostar och mellanmål, detta är lite svårt eftersom jag aldrig äter det själv. Överlag är jag hyfsat nöjd med sidan och tycker att det finns hyfsat material just nu för att följa nån månads dietande.

Idag blir min älsta dotter 4 år så nu är det kalas. hej på er

tisdag 13 november 2012

Vecka 4

here we go

Vikt - 1,1 Totalt (-6,4) 80,6

Midja minst -0,5 (-4,5)
Midja stor -2,5 (-8,5)
Vader +- 0 (+,05)
Biceps (-1) (-1)
Lår +-0 (-1,5)
Bröst +1 (-3)
Underarm +1,5 (+2)

Blandade känslor. Det jag tycker är mest jobbigt är arm måttet på - 1. Kämpat som satan med just armar för att få dom växa med rätt dåligt resultat. Och därför vill man gärna inte se minus på just dom. Givetvis köper jag det  efter nästa -6.5 kg

Övrigt har jag inte så mycket att säga om måtten.

Nu är det 2 veckor kvar. Tanken har alltid varit att hamna under 79kg. Vilket jag tror inte kommer hända. Midjan ville jag ha under 80 centimeter och det känns inte omöjligt då den är 81 nu.

Jag höjer kalorierna till 1700 denna veckan och får se hur jag känner mig inför sista veckan och hur jag gör då har jag ingen aning om.
Styrkan sitter där den ska. Igår var det bröst på schemat och jag gjorde 6or i bänken på 106kg vilket känns bra på diet.(även utan diet så tycker jag det är bra)
Hantel pressar på32 kg och då körde jag 10or. Tycker verkligen att styrkan finns kvar.

Jag har löst det med en bassare i knäböjen och ska testa detta nån dag. Allt under 130 är skamligt

Nu ska jag ut och jogga en runda med ungarna och frun. Ungarna börjar bli större och kommer nog kännas att skjuta en 40kg vagn framför sig. Men det är ju en lättrullad typ av jogger vagn med cykelhjul så fortfarande inte speciellt konstigt.

Ha en bra dag

måndag 12 november 2012

Dagen innan vecka 4

Även denna vecka har jag skött mig exemplariskt. Nu är det inte vägning förens imorgon men jag tjuv kollade lite idag och kommer landa runt ca 1 kg på vågen. Men det är imorgon det gäller.

Om man räknar vad jag ätit senaste 7 dagarna så är det exakt 10822kcal vilket blir i snitt per dag 1549. Vilket är ok, Men, denna vecka om vågen säger samma imorgon så har jag tapapt 1kg=7000kcal. Så tar jag 10822+dom 7000 jag har tappat så blir det 17822 som jag ska få i mig på balans(för att stå stilla i vikt.)

Detta har jag uppskattat innan på ett ungefär och då gissat mig till 2900 per dag.

Tar jag dessa 17822och delar med 7 dagar så får jag 2546 per dag, vilket är mer nära sanningen på en tränings vecka. Med andra ord så är det ju inte så konstigt att vikten sprang iväg när jag tryckte 3300-3500 om dan. Efter jag har dietat färdigt denna gången så ska jag lägga mig på ett väldigt lungt överskott. 2800 på träningsdagar och 2500 på vilodagar. Så får vi se vad som händer.

Vad vikten än säger imorgon så ska jag öka kalorierna. Träningen går bra inget snack om saken men för övrigt så känner jag mig rätt sleten. Kan vara vädret? men ofta när jag ställer mig upp så blir jag lite snurrig och detta har hänt innan under diet. Får se vad jag ökar till.
Nu ska jag ta en 5km promenad nu och i eftermiddag blir det gymmet. Förtilfället har jag sjukt ont i ryggen, men hoppas det släpper tills ikväll

söndag 11 november 2012

Vilodag=böj?

Idag var det vila på schemat. Men jag hatar att jag är så klen i böj så det blev ett litet knäböjs pass. Och vad mycket roligare det är att träna när man egentligen har vilodag. Perfekt.

utöver uppvärmning så blev det 5 set i böjen på 101kg 4reptioner per set. Kändes bra idag. Efter så var jag bara tvungen att pumpa slut på låren i benspark och bencurl 4X12 på varje sen var faktiskt dagens pass över.

Magen känns bättre idag. Den ser bättre ut och känns inte alls lika trasig. Kommer ett video inlägg nästa vecka med magövningen från helvetet som sliter magen i stycken. Men tar bra gör den.

Trevlig Söndag

lördag 10 november 2012

testat max i marklyft

Blev lite mark ikväll som det var tänkt. Dock ett väldigt lungt pass. Men efter några uppvärmningset så kastade jag på vikter och mitt sista lyft blev 150kg utan drag remmar. stången höll på att glida ur händerna så var lite otäckt faktiskt. Blir att träna upp greppet lite så ska vi nog dra upp 200 kg till sommarn. Helst utan remmar men gör jag en singel med remmar så ska jag vara nöjd.

Tillfällig stats
bänkpress 137.5kg
Knäböj 122kg (pinsamt) Här får jag börja jobba lite. Skyller det på löpning och cyklingen. Slut fjantat här
Marklyft 150

Har jag en passare så tar jag mer i Böjen. Får väll dra till ett riktigt gym och testa nåndag.

Tror på allvar att nått hänt med magmusklerna som jag skrev i inlägget innan. Tjuv mätte buken innan idag och den är + 2 cm och känns helt trasig. jaja ger den nästa vecka med lite lättare träning och blir den inte bättre får jag nog ta en titt på det där med nån kunnig snubbe..

Nehe lite för hoppningar på stats tills mitten på sommarn
ska göra allt för 140 i bänken
200 i Marken
och böjen ska tamefan 150kg upp, annars vetifan. Då får jag nog börja fundera på nått annat

fredag 9 november 2012

Dietsidan går frammåt

Tjo
Jag brukar sällan träna magövningar överhuvetaget. Några crunch med hantel kanske men thats it. Tycker att kör man så många övningar som möjligt ståendes så tycker jag man får en bra bålstabilitet ändå. Och jag tror inte att jag är jätte mycket ute och cyklar här för magmuskler finns det ju.

Hur som helst, nu har jag börjat kört mage på mina ryggdagar. Jag har en övning som är en riktig dödare. Man ligger på rygg och håller fast i nått som sitter ortendligt fast bakom huvet. Sen lyfter man höfter och hela kroppen i en rak linje uppåt. bara skuldrerna ska vara kvar mot marken, sänk sakta utan att nudd golvet och hela tiden i en rak linje. Detta är svårt sjukt svårt och det ger en träningsvärk även för den vane mag tränare.
Jag tror tyvärr att jag drog sönder nått i buken sist nu när jag körde den. Buken ser inte ut som den ska, och den känns sönder sliten. En blandning mellan träningsverk och att nått är trasigt. Idag är det lite bättre men igår hade jag problem att ens komma ner i bänkpressen och speciellt att ta i ordentligt. Ska låta den övningen vara nån vecka innan jag kör den igen. Jag kan posta ett video klipp nästa gång om nån inte förstår övningen.

Igår blev det gym och promenad och ett intag på 1200kcal. riktigt lågt men nådde ändå 180g protein så jag är nöjd. Idag blir det nog strax över 1700 istället för att ladda på lite.

Hade lite svårt att sova inatt så strax efter 05 imorse knöt jag dojorna och tog en 5km på 25 minuter blankt, helt död. kanske inte så konstigt eftersom jag inte har nån vidare kondis och mitt intag på 1200 igår.

I eftermiddag blir det lite mark och chins sen får det räcka för idag.

Min Diet sida går frammåt. Har faktiskt kommit rätt så långt. Ingen blogg sida utan en hemsida. kategorier från 0-500++ kcal. Vikt tips och lite anant smått och gott. Även en sida för mina tjejer(dock låst för övriga)

Har även byggt in ett forum för diskussioner och frågor om kost och träning. Inte för att jag tror det kommer användas men kul att göra.
Imorgon mellan 18-20 så kommer jag hålla sidan öppen för att få lite feedback. Tänker dock inte skriva adressen här ännu. Är det nån som är riktigt nyfiken så får ni höra av er på ett eller annat sätt så får ni adressen. Anledningen att jag gör så är för att alla tycker så olika och ska ett flertal utvärdera så blir det bara en enda röra.

torsdag 8 november 2012

2 inlägg samma dag.. måste få dela med mig

Aldrig provat maxa knäböj innan men gav mig på ett mindre försök idag. två reps på 122kg och då blir de 1,5 ggr min kroppsvikt. Nöjd eftersom det är pb men ska testa med passare. Finns minst 10 kg till att hämta

Bästa passet på länge

Glömde skriva sist att jag var ute och sprang. skitsamma egentligen. passet blev i allafall 5.5km med 5 kortare intervaller där jag försökte hålla mig mellan 4-4:30 tempo. lång väg att vandra för att sätta 5km under 20min.

Gårdagens pass var helt otroligt bra. Kör rygg 2 ggr i veckan men idag sitter jag här ändå med en otrolig träningsvärk. Tror det är marklyften från igår som satte sina spår. Brukar oftast hoppa över den övningen på diet för den är så otroligt energi krävande så jag brukar kunna bli lite yr. Men igår var det 117kg på stången och körde 6*4 tok skönt.

Hela passet flöt på otroligt bra och landade strax över timman. Brukar hålla mig ifrån bicepscurl med z stång också då jag tycker det också kräver så mycket energi och kan bli lite snurrig av de. Men även det gick bra igår 6reps 44kg sen 6 rep 46. och 6 rep 44. Riktigt nöjd med det för att vara ett pass under diet..

Idag har jag dragit igång mitt projekt med sidan för att följa en enkel diet. Detta kommer bli kanon.

ikväll blir det ben med fokus på böj och utfall

Hjälp mig gärna med tips på måltider så ska jag försöka göra dom så snåla som möjligt, eller desserer eller annat.

Lämna under kommentarer eller på rikard_eks@hotmail.com

tisdag 6 november 2012

liten samanfattning

jag tycker dieten går bra. Frågan är ju hur bra jag tycker det är mot hur jag har dietat innan. Annars så brukar jag tappa ca halvkilot i veckan. på det sättet vågar jag träna hårdare och känner att jag kan ge kroppen vad den behöver efter ett hårt pass. Nu är den känslan lite sådär.

Vad jag har kommit fram till är i allafall att grisbulka som jag gjorde nu sist ger ingen fördel för mig än att långsammare gå upp i vikt. Nästa bulk lär jag ta det mer försiktigt och lägga mig på ett mycket lägre underskott.

Jag äter gärna lite mer kcal och tar nån mer promenad istället för att kunna trycka på ordentligt med energi.

Men givetvis fortsätter jag dieten ut som jag har tänkt, ca 2 veckor till sen lägger jag mig på ett väldigt litet underskott sista veckan.

Sen finns det andra saker jag bör skärpa till mig med. Jag har en tjej grupp under mina vingar som jag nu har drivit på lite i ca 1 år. Ibörjan drev jag dom för att jag själv var tvungen att ha lite driv. Idag behöver jag istortsett inget driv, jag vet vad som krävs för att ta mig framåt och gör det vilket som. Detta har gjort att jag lite glömt bort min grupp med tjejet och jag varken pushar eller kräver nånting utav dom vilket gör att det händer inte så mycket på den fronten. Jag vet att de behöver lite sparkar i röven och jag ska skärpa till mig fruktansvärt efter nyår..

Det andra som jag är riktigt dålig med är min ide om en diet sida där man enkelt ska kunna följa en diet utan att behöva väga allt man äter. Hade jag bara lagt ner lite enrgi på detta varje dag så hade jag kommit ganska långt med det projektet, idag är det fortfarande bara en ide men max 10 måltider ner skrivet på lösa papper. Detta ska jag också skärpa till mig med, helt övertygad att den sidan skulle kunna hjälpa och underlätta för många.

I veckan kommer jag justera kcal intaget. Igår stod vågen på 80kg blankt och idag 81,7: med andra ord kommer den sannerligen visa under 80kg i veckan och då bör jag lägga en mindre justering.

veckans kcal 11419 ger ett snitt per dag på 1631kcal. vilket är bra. 30kcal mer varjedag än vad schemat sagt. Detta skulle ha gett en vikt nedgång på 1,7kg vilket betyder att jag uppskattar min energibalans lite högt. Får se vad nästa vecka säger..

Tack för idag

Vecka 3


Vikt -2,3kg(-5,2) 81.7kg

midja -2,5(-6,5)
biceps-0 (+-0) märkligt nog
bröst-1 (-5)
midja stor -0,5 (-5,5)
lår -2 (2)
underarm -1(-0,5)
vader - 0,5(+-0)

kommer även ett inlägg till kvällen

måndag 5 november 2012

exhalterad

Träningen flyter på perfekt. Tog en löp runda med frugan igår på 5 km i behagligt tempo. kommer nog bli mer av den varan framöver. Ben i Fredags Rygg i lördags bröst axlar idag. Dagens pass började piss dåligt första 30 min men sen vart jag så trött på att gnälla på mig själv och resterande 30 blev sjukt tuffa.

Imorgon är det vägning och mätning, eftersom jag haft en prick fri vecka så är jag väldigt förväntans full över morgondagen

torsdag 1 november 2012

Kraften i havregrynsgröt

Idag sov jag som ett ruttet ägg. Hade riktigt svårt att somna. och framåt 11 på förmiddagen ringde Boxer och trodde dom kunde pracka på mig nått canal + avtal. Eftersom jag redan innan sovit piss så var ju tonen mot den stackars säljaren inte allt för trevligt. Du har varit kund i 70 månader bla bla bla. ush hatar dom svinen

Idag blev det 4.5km promenad innan jag hämtade ungarna på dagis. Ger mig själv en liten stjärna då jag sovit dåligt men ändå går upp tidigare för att ta promenaden. Skiten resulterade dock i två nya skavsår och en blöt hund som aldrig lär torka.
Efter promenaden laddade jag på med havregrynsgröt och en protein shake för att 2 timmar efter ge mig på bröst och axlar med min nya kompan. Vilket tryck jag hade idag. Svälde upp som satan och detta ger jag havregrynen all cred för.
Brukar aldrig äta innan gymmet med undantag för benpassen men tror nog jag ska börja med detta. Gröt is the shit.

Dieten rullar på bra ligger mellan 180-200g protein per dag på 1600 kcal. Försöker hålla lågt på fettet och köra så högt som går på kolhydraterna. Trivs fruktansvärt bra så här. Tror inte jag tappat nån vidare styrka. körde 8or idag i bänken på 96kg och tror det var nått liknande innan diet, känns bra

I slutet på dieten så hoppas jag på 6-7kg back och satan det kommer vara skillnad vill jag lova. Knappt jag kommer vilja lägga upp före bilderna=) jävla padda.

Nu är jag rätt hundra på att han jag tränar med inte läser detta, men vill gärna spä på lite beröm i allafall.
Helt grön på gym, tar till sig allt jag säger hurvida övningarna ska utföras. Envis och tjurig som satan när han lyfter. Går verkligen in 100% synd att han bara kan vara med ett par veckor. Skulle tro han skulle kunna göra fina ökningar med den intensiteten och envishet han besitter. Jag är mäkta imponerad